Tuesday, 15 March 2011

urmmm

ary ny,,dri pgi till ptg ny,, bosn nyer,, x tw nk uwt ap,, nk tdo,, x bese tdo ptg lak,,! 
urmmmmmmm,,,,,,,,,, BOSAN!!! cmlm aq n mmbr aq g jln2 tgok wyg,,game,,k-box,, best cgt,,,!! 
ahhaha,,, x sangke lak parent aq ksi g jln2 gan mmbr,,, celalu ea,, mmbebel x ksi,,, bik lak aty parent aq cti kowla ny,,,, np eak?? hahah,,,, x pduli lar,,, yg pnting baq kne hepy sepnjg cti kowla ny,,, huhuhuhuhu,,,,
aq g gan mmbr aq rmai cgt,,, 7 org,,, diowg sume ok!! otak giler2 ckit,,,hahah,,, e2 yg best,,,!! 
urmmm,, g at k-box,, dax ny nyanyi,, ad mcm2 suare,,ermm,,, pham2 jew lar,,, hahhah,,, g tgok wyg lak,, tgok cter,, SINI ADA HANTU,,, best gler lar.. klakar n seram pon ad lar,,,, sp tgok cter 2 gan C#PLE,, mmg best,,!!hahahah

Saturday, 12 March 2011

urmmmm.....borink..

borink nyer cti kowla ny,,,, xa g aner2 pon,,,, nk g mlngcong gak,,,, urmmm,,,, rndu nyer at mmbr2 n seseowg uw,,,, cyunk cgt at diowg,,,, urm... nk jmpe diowg,,, klas da x sme ag ny,,,
 borink lar dok kls 2,,, coz,, mmbr2 aq yg len,,, at kls len,,, rse cm sunyi cgt,,, da nasibbbbbbb.................................................... malangnya nasib taon ny,,,

Monday, 7 March 2011

TuK mUu SaYaNg

Cinta sebenarnya tidak buta. Cinta adalah sesuatu yang murni, luhur dan diperlukan.
Yang buta adalah bila cinta itu menguasai dirimu tanpa suatu pertimbangan.
Bukan laut namanya jika airnya tidak berombak, bukan cinta namanya jika perasaan tidak pernah terluka,
bukan kekasih namanya jika hatinya tidak pernah merasa rindu dan cemburu.
Cinta bukanlah dari kata-kata tetapi dari segumpal keinginan diberi pada hati yang memerlukan.
Tangisan juga bukanlah pengobat cinta karena ia tidak mengerti perjalanan hati nurani.
Kejarlah cita-cita sebelum cinta, apabila tercapainya cita-cita maka dengan sendirinya cinta itu akan hadir.
Cinta seringkali akan lari bila kita mencari, tetapi cinta jua seringkali dibiarkan pergi bila ia menghampiri.
Cinta pertama adalah kenangan, Cinta kedua adalah pelajaran, dan cinta yang seterusnya adalah satu keperluan
karena hidup tanpa cinta bagaikan masakan tanpa garam. Karena itu jagalah cinta yang dianugerahkan itu
sebaik-baiknya agar ia terus mekar dan wangi sepanjang musim.
Kecewa bercinta bukan berarti dunia sudah berakhir. Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu
yang telah dilupakan. Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu
sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa kekecewaan itu.
Hanya diperlukan waktu semenit untuk menafsir seseorang, sejam untuk menyukai seseorang dan
sehari untuk mencintai seseorang, tetapi diperlukan waktu seumur hidup untuk melupakan seseorang.
Hidup tanpa cinta sepeeti makanan tanpa garam. Oleh karena itu, kejarlah cinta seperti kau mengejar waktu dan apabila kau sudah mendapat cinta itu, jagalah ia seperti kau menjaga dirimu. Sesungguhnya cinta itu karunia Tuhan Yang Maha Esa.
Cintailah orang yang engkau kasihi itu sekedarnya, mungkin saja dia akan menjadi orang yang
kau benci pada suatu hari kelak. Juga bencilah terhadap orang yang kamu benci itu sekedarnya,
barangkali dia akan menjadi orang yang engkau kasihi pada suatu hari nanti.

best nyer today,,,

ary ny,,, at kolah td,,, ayh aq g jmpe pngetua sal surt amarn 2... aq ponn kne panggil gak,,, tkowt lar gak mse 2,,, urmm,,, aq da kne tron klas,,,, aq tron klas um,,,, best cgt,, aq x yah terlibat gan olahraga ag..huhu

Sunday, 6 March 2011

today

ermm,,,,
ary ny,, borink nyer,,, xde ap nk uwt,,, borink cgt,,, miss lar at seseorg,,, nk jmpe,, but,, x tw nk jmpe at ner,,, nk cll / sms,,, kdt x ad lak,,,, er,,,er,,,er,,, miss nyer.... ermm,,,,, selase ny da prikse,, tkowt nyer,,, tkot x pat jwb,,, dah  lar jrg blajar ny,,, nta pat jwb er tah... arap2 pat jwb gan btowl lar,,,, eeeeee................eee... tkowt nyer,,, huhuhuhu,,,, ptg td hmpir nk xcdent,,, coz ad dax bujg 2,, nk men kuar je dri cimpang,,, sib bik smpat brek,, paz uw,,, nk g uma myra lak,,, kne kjr / usya gan dax laki,,, bengkek jew,,,!! troz aq bwk lju,,, bangang nyer jntan!!

Friday, 4 March 2011

TuK mUu SaYaNg

^-^  SeBelUm aq knal driMu,, Aq kSepiaN,,, SeTElah eNgkaU haDir dLm hiDuPkU,meMberI ciNtA yG tDaK mNentU,,, kDg2 berGADuH,,DaN tDaK mNegUr,,, bErBaIk sMULa kRNa haTi meRinDuI,,
DikaLa enGkaU dN aQ kEsePiaN daN kseOranGaN,, iNgtLah dI hAtI bHawE ktE TtaP beRsaTU,,,
CiumaN tandA SAYANG CINTAKU PADAMU..... SEMOGA CINTA KITA BERSEMI DAN KEKAL ABADI SELAME-SELAMENYER<<<<<        PeACE  >> EpYrA <<

Tuesday, 1 March 2011

aq stresS laW arY2 cm Ny,,

sekom,,,
aq bosn n bengang lar,,law ary2 cm ny!! mmbr aq kte at aq,, tomorrow time koko,, dax olahraga kne g pdg,ad tran,,!! asyik2 tran!! agak2 lar!! tgah hari bute 2!! nk lri tgah pnas! x pkir ker?? bengang r,,,!! aq nk koko gak,,, xkn asyik nk g pdg je,,, mke aq bukn mke mnhadap pdg,,!! nk tw ark?? kbyk an ckg di sekolah aq,, x ske gan dax2 olahraga coz semase ckg mngajr,,kdg2 tbe2 je,, ckg olahraga pnggil soh kteowg tron pdg,,, msty lar,,, ckg yg tgah mngajr 2,,, bengang an?? ckg 2 da pnt2 msok kls kte,,dan excited nk ajr kteowg tjuk bru,,, n tbe2 lak,kteowg kne pnggil,,, hampe harapan ckg,,, kdg2 kcian tgok ckg,,, tp nk uwt cm ner,,, kteowg x ley uwt ap2,,,kteowg cme ley kte mntk maf... xlme lgi,,nk prikse awl taon,, tkowt lar,, kteowg bukn bljr cgt,, nta ap nta result kteowg,,, sjak mcok sekolah mnegah ny,,, kteowg rse mlz sgt nk kowla,, dlu,, x pnah cm ny,, mybe disebbkn tran,,, mksod aq kteowg 2,,ialah mmber2 aq yg len y senasib gan aq,,, stiap ary  aq nangis,,doa,,n mcm2 aq uwt,,, tuk kuar dri atlet sekolah,,, aq x nk,,,!! aq x lrat mnanggung sakit aq ini,,!! semoga aq kuar dri olahraga n klas e2!!

Aq boSaN DipakSE

kenapalah ckgu2 olahraga di sekolah aq 2,,, x pham gan aq,,, aq x nk jdi atlet,,, aq x bermint,,, my parent da dtg sekolah,, da swoh ckgu 2 kluar an aq dri olahraga(atlet sekolah).. aq x lrat lar,, tiap2 ptg kne dtg tran,, pz 2,,, time bljar lak,, ske2 aty dye je,, pnggil dax olahraga tron g pdg,,, kmas stor lar,,, n,,, mcm2 lar,,, x ske lar cm ny,,, law ary2 cm ny,,, aq x akn pndai lar,,, n,,, aq x than ag,,, tiap2 ary aq kne rotan coz x dtg tran,,, adat lar 2 an?? owg da x mnt nk join atlet,, so,,, xyah lar nk pkse2 n rotn je.,.. ad ckg A 2 kte,, aq da kuar dri atlet,,, tp aq ttap kne rotn gak,x dtg tran,,, ble aq mlwn,, ckg B 2 akp lak,,, slagi kmu x pndh dri klas aq ddok 2,,, slagi 2 aq kne rotn jke aq x dtg tran,,, aq bengang lar,,, aq x dpat tumpu an perhatian dlm plajarn pon,,,, asyik2 pkir an sal olahraga ny,,,,!!!! aq bosan dipakse,,,!!!!!